Ékszerfotók

Szenvedélyből alkotunk. Ötvösműhelyünkben sok féle ékszer születik. Különlegességeket készítünk a hagyományos és esküvői ékszer kategóriában, épp úgy, mintha, mind a hagyományos és esküvői ékszer kategóriákban, mind a szokatlan témakörökben. Hagyták már el műhelyünket olyan darabok, mint: ékszer kivitelű cipők, telefonok, pendriveok, táskák és órák. Határt csak a megrendelő fantáziája szabhat, mi pedig adjuk a kreatív formatervezést, az ötvös szaktudásunkat az álmok megvalósításához.

A honlapunk csak ízelítőt ad a lehetőségekből. Nem kész modellekben gondolkodunk, hanem személyre szóló, egyénileg tervezett ékszereket készítünk. Így rugalmasság van a forma, az anyagok és a drágakövek használatában. Melyeket mind a megrendelő igényei szerint alkalmazunk. Így a személyes alkotás értéke is személyre szabható.

Az ötvösség ősi mestersége a mai napig kissé misztikus, varázslatos világ a kívülállóknak. Mi örömmel avatjuk be az érdeklődőket, mesélünk róla, mutatjuk be rejtelmeit. A drágakövek csodálatos világában olyan különlegességek és érdekességek vannak, melyek önmagukban is izgalmas utazást jelentenek, de a fémek, színek, formák, olyan „ízeket és dallamokat” adhatnak hozzá, melyek megérintik az ékszerek világában járatlanokat is.

Az egyéni érdeklődés kielégítésén túl fontosnak tartjuk, hogy aki tényleg személyes műalkotást szeretne, tudja, hogy mit miért választ. Mi örömmel fogjuk kézen, és leszünk vezetői ebben az egyéni kalandban.

Karkötők
Brossok
Fülbevalók
Jegygyűrűk
Garnitúrák
Férfi ékszerek
Nyakékek
Dísztárgyak
Medálok
Gyűrűk
Különlegességek
Karikagyűrű