Karikagyűrű

Karikagyűrűk, eljegyzési gyűrűk, esküvői gyűrűk:

Napjainkban leginkább gépi készítésű karikagyűrűk kerülnek forgalomba világ szerte, mert könnyű a sorozatgyárthatósága. Mégis a legtöbb vásárlónk első sorban azt sorolja fel, hogy egyszerű, de mégis egyéni, személyes vonásokkal felruházott ékszert szeretne, hiszen kapcsolatuk szimbóluma, összetartozásuk jelképe, esszenciája lesz a gyűrű. Erre alkalmatlan a készen kapott gyűrű, nekünk viszont specializált területünk ez a világ.

Mi minden ékszerünket igyekszünk személyessé tenni, belevinni a világszerte trófeák sorát nyert versenymunkáink alkotásakor képviselt szellemiséget és minőséget. Nálunk nem számít a sorozatgyárthatósági korlát, hiszen mindent csak egyszer készítünk el, kézzel, nagy tapasztalattal, szenvedéllyel.

Keressük az esztétikum mellett a tartósság biztosítékát, és igyekszünk a vevőkkel hosszan beszélgetve, megismerve személyiségüket, közös életük fontos vagy érdekes pontjait megismerni, hogy mindezeket beleépíthessük az ők egyéni ékszerébe.

Nagyon sok esetben azok találnak ránk, akik nem nyertek választ a különleges igényeikre máshol. Mi ezért nem csak a szokványos alapanyagokkal és megoldásokkal dolgozunk, hanem speciális ötvözetekkel, különleges megoldásokkal, “macerás” feladatokkal is. Fontosnak tartjuk, hogy valóban minden vonásában személyre szabott legyen az eredmény, az alkotás, az egyetlen tárgyi emlék az esküvőről ami megmarad, az összetartozás szimbóluma.