Garnitúrák

A garnitúrák kiemelkedő szerepű, külön kezelt ékszercsaládok. Sokkal nagyobb megbecsülésnek örvendenek, mint egy gyűrű vagy medál önmagában, és sokkal színesebben variálhatóak, ugyanakkor öltöztetnek, és meghatározzák a megjelenésünk stílusát.

Van a garnitúrákkal kapcsolatban egy nagyon szép gondolatunk, koncepciónk, mely nem egy ajándékozónak hozott komoly sikert már, és biztos vagyok abban, hogy hosszú távon megváltoztatja az ékszerekről a család gondolkodásmódját, és tiszteletet biztosít, kiemelt szerepű és különleges értékeiknek.

Sok esetben amikor valaki különleges ékszer igényével talál meg minket, komoly energiákat fordítunk rá, hogy valóban személyes kedvenccé válhasson a közösen kitalált, megtervezett, és megalkotott ékszer. Hosszan beszélgetünk az ajándékozott személyiségéről, stílusáról, külleméről, gondolkodásmódjáról, viselési szokásairól, majd ismét jelentős időt fordítunk a több lépcsős tervezésre, majd alkotásra, melyek eredményeképpen tényleg személyes kedvenc készül. Ez az eredmény érték. A ráfordított energia és idő olyan forrást hozott létre, melynek alapján az a személyes egyéni műalkotás és annak sikere ismételhető és sokszorosítható, és ezzel nem csak ismételni, de az első eredményt erősíteni is tudjuk. Hiszen jön egy évforduló, egy újabb kiemelkedő alkalom, ahol az egyszeri személyes tárgy társat kaphat, és kiegészülhet lassan egy egész garnitúrává. Minden egyes tagnak lesz személyes töltete, egyéni története, kötődik eseményhez és személyekhez, stb., így kiemelt szerepű és értékű ékszercsaláddá, családi ékszerré válik, melynek megbecsülése nem hasonlítható egy másmilyen ékszerhez.

Hisszük, hogy így tartós, valódi értéket és maradandót alkothatunk, családi büszkeség tárgyát képező, örökölhető, és kiemelkedő személyes műalkotás formájában.