Kapcsolat

Alkotó műhelyünkben személyre tervezett, egyedi ékszerekkel, különlegességekkel foglalkozunk.

Noha vitrinjeinkben számos díjnyertes alkotásunk, és más ékszereink is megtekinthetőek, megvásárolhatóak, ezek inkább a korábbi évek versenyeire tervezett tárgyak, vagy saját kedvükre alkotott érdekességek. Ötletadónak, ízelítőnek szánjuk őket.

Utazzon velünk az ötvösség ősi és misztikus világába és találjuk meg együtt személyes kedvencét !

E-mail:    info@splendor.hu

Telefon/fax:    0623 453 964
Mobil telefon:   0630 9977488

Honlap: www.splendor.hu, www.splendorjewel.com
Facebook: www.facebook.com/splendorjewel
Skype: splendor_jewellery

Címünk MEGVÁLTOZOTT !  2092 Budakeszi, Fő utca 141.

Nyitva tartás Budakeszin:
Hétfő kivételével:
hétköznapokon: 9-18ó
Szombat: 10-14ó

A könnyebb megtalálhatóság érdekében tájékoztatjuk önöket, hogy a Fő úton, a Fő téren, a Posta parkolójába fordulva érdemes leparkolni, ahonnan azonnal látható az üzletünk. A parkoláshoz tudunk ingyenes várakozást segítő órát adni.

Budapest belvárosa felől a Széll Kálmán tér, Erzsébet fasor, Budakeszi út – útvonalon lehet a legkönnyebben megközelíteni minket. A János – hegy oldalán kapaszkodó út egy idő után meredek lejtőbe vált, és ekkor már Budakeszin vagyunk. A 2. lámpás kereszteződés után érdemes a Posta melletti parkolóba fordulni. A parkolóban is meg lehet állni, vagy pont a Splendor előtt is le lehet leparkolni.

Igen könnyen és gyorsan lehet Budakeszit megközelíteni Dél-Buda, vagy Dél-Pest irányból, az M1-es, M7-es közös első szakaszán. (Nem fizetős). Ugyanígy az M0-ás is itt, Törökbálint és Budaörs vonalában végződik. A Törökbálinti leágazástól Budakeszi 5 perc autóval. Nagyobb forgalmú időszakban is jól járható, és kikerülhető a Budapesti dugó.

Ebben az esetben Budakeszire alulról érkezve Bp. irányba kell kanyarodni, és így ismét a fő úton gurulunk. Elhaladva a jobb kézre eső klasszikus, katolikus templom mellett, az első lámpás kereszteződésnél (a Telki elágazás) található a modern Református Templom. A kereszteződés alatt is van egy kisebb parkoló, vagy dönthetünk úgy, hogy feljebb, a parkolóba fordulva, azon keresztül menve, vissza gurulunk a templomig a fentebb leírt módon, és így pont az üzlet előtt tudunk parkolni.

A fogadóhelységbe való bejutási szándékát a bal oldalon felszerelt kamerás csengőgomb megnyomásával jelezheti.

GPS koordináták: N 47o, 30.751′, E 18o, 55.866′

    Robot ellenőrzés (kötelező)

    captcha