Egyedi gyémánt ékszer

A Splendor – Ékszer speciális területe az egyedi ékszerek személyre tervezése és magas minőségben történő elkészítése. Orsi és Dani formatervező ötvösök. Jellemző rájuk a gazdag térbeli formavilág, mely sok esetben nagyon jó lehetőségeket ad olyan személyes szimbólumok, egyéni jellemzők, történetmesélő részletek absztrakt módon való elrejtésére, melyek különleges tartalmat adnak az ékszereknek.

Manapság igen sok egyedi gyémánt ékszert terveznek és készítenek, mely az ékszerek világában a legfelső minőségi és presztízs kategóriát képviseli. Értékállóságuk, hosszú távú minőség megtartásuk, szépségük megőrzése természetes adottsága ezeknek az alkotásoknak minden esetben. Orsi és Dani viszont olyan művészi értéket, többlet információt, és a sorozatgyártástól eltérő kiugró minőséget adnak az egyedi gyémánt ékszereiknek, melyek így valóban kiemelkedő mértékű megbecsülésnek örvendhetnek, és generációk büszkeségévé válnak.

Egyedi gyémánt ékszerAz első alkalom, amikor valaki egyedi gyémánt ékszert vásárol, főképpen az eljegyzési gyűrűk ideje. A tradicionálisan fehér arany és színtelen gyémánt kombinációban készülő lánykérő gyűrűknek nagyon sok változata van, de az üzletekben, első sorban külföldi importból behozott sorozat gyártott, alacsony minőségű változatot kapni, melyek az ár alacsonyan tartása miatt sok esetben nem képviselik az általuk képviselt érték kategóriának megfelelő minőséget. A Splendor – Ékszer specialitása, hogy a szerelmes pár kapcsolatának, beceneveinek, történetük közös villanásainak állítson absztrakt módon az egyedi gyémánt ékszerbe rejtett közös emléket. Közben mindezt olyan minőségben valósítsa meg, mely biztonságot ígér a drágakőnek, kényelmet a viselőjének, hosszú távú tökéletes állapotot, mely lehetőséget ad egy ilyen kiemelkedő eseményt rögzítő, boldogságot szimbolizáló ékszer öröklésének nemzedékek hosszan.

Sok fiatal lány számára ez a felnőtté válás egyik fontos lépcsője az eljegyzés. Ebben szerepe van a választott jegygyűrűnek is. Személyiségük az egyedi gyémánt ékszer luxus érzetével összekapcsolódik, és számukra is egy új időszak következik az életben. Átértékelik magukat, és elfogadják, hogy ők ennek a világnak is a részévé válnak. Mindebbe a világba viszont a párjuk az út. Ezzel nem csupán egy tartós ékszer különlegesség birtokosai lehetnek tehát, hanem a kapcsolatuk, a szerelmük személye a közös utazásuk, a közös életük kulcsává válik. S ennek szimbóluma egy valóban értékálló, kényelmes, személyiség jegyeket hordozó és egyénre szabott stílusú, egyedi gyémánt ékszer.

Az eljegyzés után kezdődik a közös élet. Az „igen” elhangzása után kezdődik a közös tervezés, a fantáziálás, és a pezsgő érzés, hogy valami nagy kaland vár rájuk. Ebben a hosszú, változatos kalandban pedig minden esetben kísérő lesz az a gyűrű, mely felkészülten várja a legkülönbözőbb viszontagságokat és körülményeket. Az jegygyűrű után pedig általában következik a karikagyűrű pár. Sok esetben a női változatban köves díszítésről beszélünk, azaz ismét egy egyedi gyémánt ékszer készül. A pár már együtt választja ki, kompromisszumokat kötve, közös jellemzőket választva, de egyéniségükkel különbözővé téve a gyűrűket. A boldog válogatás és közös tervezés, a közös kaland élménye, az izgatott várakozás és a megvalósulásból fakadó boldogság megosztása mind nagyon fontos a pár számára.

A nőknek talán egyértelmű, hogy egy egyedi gyémánt ékszer jó ajándék lehet bármikor, de a férfiaknak ezek a pillanatok, és visszajelzések adják azokat a visszajelzéseket, melyek alapján érzik, hogy jól döntöttek, hiszen a párjuk boldog. A szeretetteljes kapcsolatban az öröm kölcsönös, így ezek a szimbolikus ékszerek nem csak az egyik félnek, de mindkettőnek örömöt okoznak. A férfi ezért megállapítja, hogy máskor is érdemes meglepni a párját egyedi gyémánt ékszerrel.

A következő alkalom bármi lehet. Nagyon gyakori, hogy az első, majd a többi gyermek születésének alkalmára kap valaki ékszert, s így az ismét egy nagyon fontos pillanat lenyomata lesz. Szimbolikája miatt megint érték születik. Kiemelkedő szerepű különlegességgel gazdagodik a család, és már igazi hagyaték kezd épülni. Az egyedi gyémánt ékszer jellemzően jó befektetés tartóssága, kiemelkedő minősége, nemzetközi megítélésében álló csillag jellege miatt.

Sok esetben a jegygyűrű és karikagyűrű olyan jellemzőket hordoz, mely a párnak annyira fontos, hogy egy gyermek születés, egy évforduló, születésnap vagy karácsony kapcsán rendelt újabb alkotás is egy olyan egyedi gyémánt ékszer lesz, mely kapcsolódhat a már meglévőkhöz. Hiszen gyakran rendelkezik valaki több nyaklánccal, vagy több gyűrűvel, de ha egy ékszercsalád épül fel apránként, minden tagja fontos szimbólumként, és a közös élet mérföldköveit jelző lényeges emlékké válik. Együtt pedig olyan ékszercsalád lesz belőle, mely kiemelkedő értékű, kiemelkedő megbecsülésű, kiemelten kezelt, így generációk által megbecsült tartós érték.

Orsi és Dani a Splendor – Ékszerben ennek a specialistája.

Kapcsolódó témák

Egyedi gyémánt ékszerEgyedi karikagyűrű | Egyedi gyöngy ékszer | Egyedi jegygyűrű | Gyémánt eljegyzési gyűrű | Brill eljegyzési gyűrű | Gyémánt ékszer tervezés | Fehérarany karikagyűrű | Minőségi luxusékszer | Különleges jegygyűrű