Különlegességek

Hogy mi mindent el lehet készíteni aranyból, vagy más nemesfémből? Szinte bármit! Készítettünk már pendrive-okat, történelmi sakk készletet, egyedi karórákat, működő képes, egyéni formatervezésű mobil telefonokat, táskákat, pénztárcákat, gyógyszer tartót, ember nagyságú varázsbotot gyémántokkal kirakva, de kifejlesztettünk olyan technikát is, amivel személyre épített, viselhető, és valóban kényelmes ékszer kivitelű cipőket készítünk, és persze egy csomó mást is.

Szeretjük és keressük a kihívásokat, számunkra semmi sem lehetetlen! 🙂

Tehát folyamatosan keressük a nemzetközi versenyeket, melyek alkalmakat, lehetőséget adnak nekünk a megmérettetésre, a kreatív formatervezésre, és olyan trükkök alkalmazására, melyeket már régóta ki szeretnénk próbálni. Eddig 50 különböző díjat és trófeát sikerült elnyernünk a világ minden szegletében, pl.: Ausztráliában, Európában, az USÁ -ban, Hong-Kong -ban, Dubaiban.

Vitrinjeinkben sok verseny tárgy sorakozik ezért, de ezeket inkább ötletadónak szánjuk. Azt szeretjük, ha mindenkinek valami újdonságot tervezhetünk, valami személyre szóló különlegességet, és valami olyant, mely feszegeti az ötvösség és a kivitelezhetőség határait. Mindebbe belevisszük a versenyek kapcsán megszokott különlegesen magas minőséget, és egyéni, trükkökkel tűzdelt megoldásokat, maximalista felfogásmódot. Fókuszba állítjuk a személyességet, és a nehezen utánozható 3dimenziós formatervet, mely  az alkotást forgatva, minden irányból más és más arcot és látványt eredményez.