A Splendor stílus és Design

A ránk jellemző organikus formákat, a természet energiáinak és alakzatainak szépsége ihleti. Alkotásainkban a szépséget, kellemet, a pozitív gondolatokat szeretnénk anyagba álmodni. Ez a formavilág igen közel áll az emberekben lakozó természetes szépség fogalmának gyökeréhez, így alkotásaink nem az aktuális divatot célozzák, hanem kortalan szépséget sugároznak. Időt álló esztétikumot hordoznak.
 
A tér minden dimenziójában érzünk, látunk és gondolkodunk, amit formáink is híven követnek. A megszülető tárgyat forgatva, annak új és új arcait fedezhetjük fel. Olyan jelenség ez, melyet kizárólag emberi kéz eredményezhet, teljes odaadással, megismételhetetlenül.

Terveink két szülő gyermeke: saját egyéni stílusunk, valamint a megrendelő álma és igényei. Nem meglévő egyszerű minták kombinálásával vagy azok újra gondolásával, hanem új formák megteremtésével születnek. A mi világunkban az ékszer nem keret a kő körül, hanem személyes jellemzőket hordozó, formatervezett ékszer különlegesség.
Az esztétika mellett olyan szempontok is alakítják a fémet, mint a kényelem és a tartósság. Kiváló minőségű ékszereket készítünk, melyek generációk büszkeségei.