koronavirus

Kedves vásárlóink, kedves érdeklődők!

Ebben a szokatlan és rizikós helyzetben cégünknek is meg kellett hoznia bizonyos szabályokat.
Vevőink és személyzetünk érdekében a mai naptól nem utazunk tömegközlekedési eszközökön, így mindenki kizárólag csak a családjával érintkezik. Munka közben maszkot viselünk, betartjuk az előirányzott higiéniás előírásokat, kilincset, pultot, de még az átadandó alkotásokat is fertőtlenítjük. A Splendor ékszer szalonban egyszerre csak egy vevőt szolgálunk ki, emiatt érdemes telefonon időpontot egyeztetni. Minden nap 9-15h-ig leszünk nyitva. A személyes találkozások csökkentése miatt megrendelésük, vagy egyeztetés folytatható telefonon, e-mailben vagy egyéb digitális fórumon.
Új megrendeléseket is örömmel fogadunk e-mailben, telefonon, vagy egyéb üzenő alkalmazásokon keresztül. Ilyesmiben nagy gyakorlatunk van a külföldi vevők miatt.
Amíg elszeparáltan tudjuk tenni a dolgunkat, amíg azok a cégek, akiktől függ a munkánk, szintén talpon vannak, addig igyekszünk a megrendeléseket a megszokott rend szerint bonyolítani. Esetleges fennakadások és csúszások miatt elnézésüket kérjük. Reméljük nemsokára egészségesen, teljes csapatunkkal együtt újra találkozhatunk!

info kukac splendor.hu, +36 30 9977488