1999

A Splendor ’99 Bt. 1999 nyarán indult terveink megvalósulásaként. A cég alapításának célja különleges, jó minőségű egyedi ékszerek készítése, barátságos, kellemes üzlet építése. Egyéni stílus kialakítása volt.

Műhelyünkben, a munkát még a IX. kerületi GANZ telep egy eldugott, lerobbant kis műhelyében kezdtük, ahol kis szériás és egyedi munkákkal foglalkoztunk, egy nagykereskedő céggel együttműködve.
Hamarosan viszont különböző pályázatokkal próbálkoztunk, amelyek sikerének eredményeképpen megvehettük a legtöbb alapvető szerszámot, majd elköltöztünk egy frissen megnyíló, vállalkozásokat támogató épületbe, a Poliházba, mely a BIVÁK (Budapesti Ifjúsági Vállalkozási Központ)

-fiatal vállalkozásokat segítő- szervezetének új helyszíne lett. Itt az olcsó bérlet és előnyös feltételek, lehetőséget adtak a megerősödésre. A Splendor ötvösműhely ekkor még kevés szerszámmal, kevés vevővel és kapcsolattal, de nagy lendülettel haladt előre. Főleg kis és nagykereskedőknek: javítást, készítést, ezüstműves tárgyak restaurálását, javítását és más munkákat vállaltunk.

 1996-1998  <-   ->  2000

vissza a Főoldalra