2001

Ebben az évben az Életpálya alapítvány több rendezvényén is részt vettünk, az éves pályázaton pedig már -mint szponzor- foglalhattunk helyet, és drágakövekkel jutalmaztuk a nyerteseket.

– További szakmai versenyekre készültünk.
– Korábbi kapcsolataink tovább bővültek.

A Finn, Toholampiban működő, hasonló jellegű iskolával fenntartva a kapcsolatot, tanulókat, vendégeket fogadtunk és komolyabb nemzetközi jövőt, együttműködést is tervbe vettünk, ennek megvalósításán folyamatosan dolgozunk.

Anu Kirkinen, Kokkolából

Felszereltük magunkat újabb eszközökkel, sok korábbi munkafolyamatot tökéletesítettünk a minőség érdekében és már Platinát is megmunkálunk. Saját katalógus elkészítését, drágakő megmunkáló felszerelés kiépítését, és sok más fejlesztést tervezünk. Megkezdtük egy igényes árukészlet kialakítását a kiszolgálás lehetőségeinek javítását, és törzsvásárlói kör nyilvántartásának regisztrációját 2002 -től, hogy további árkedvezményekkel és egyéni lehetőségekkel örvendeztethessük meg vevőinket. A fejlesztéseket azzal a törekvéssel folytatjuk, hogy a jövőben hozzájárulhassunk a városunk és -akár- az országunk jó hírnevéhez is.

2000  <-   ->  2002

vissza a Főoldalra