Ékszer Szandálok

Splendor - Egyedi arany, ezüst és gyémánt ékszerek tervezése - Orsi és Dani az ékszertervezők

Mindig keressük a kihívásokat, és sokszor az ötvösség határárait feszegetjük. Készítettünk már arany és rája bőr táskát, bubinga fa varázsbotot briliánsokkal, ében és mahagóni arany órát konyak gyémánttal, ezüst övcsatot fa betéttel, arany és ébenfa gyógyszertartót, gyémántokkal díszített arany veretes bőr pénztárcát, és sok furcsaságot, de minden esetben különleges lett az eredmény.
 
Először Orsira készítettem magas sarkú ékszer szandált, a Tahiti Gyöngy Trófea ékszerversenyre, mely elnyerte a regionális nemzetközi döntő 1. díját. Láttam már ékszer cipőt másoktól, de csak rávarrták az arany díszeket. A miénknek viszont elválaszthatatlan tagja a nemesfém, így sokkal tartósabb, és kiforrottabb. A cipő és az ékszer együtt kerül megtervezésre, és együtt készül, mert nem lehet utólag integrálni az ékszer elemeket.
 
Az ilyen cipő különlegessége, hogy teljesen a viselőjének adottságaira készül. Követi a láb egyéni csontozatát, izmokat, a láb mozgását, hogy tökéletesen kényelmes, és működőképes legyen. Tehát az eredmény nem csak egy kényelmetlen dísz, hanem valóban használható ékszer különlegesség. Ezt bizonyítja az eltelt évek tapasztalata, bálok, esküvők, divatbemutatók és hasonló események alapján.

Az egyénre tervezett ékszer kivitelű cipőket tehát nem érdemes vitrinből megvásárolni, mert a legritkább esetben passzol úgy a lábra, mint a rá lenne tervezve. A mi erősségünk a személyesség, egyéni vonásokra tervezés és alkotás, és az ékszerszandáloknál ez különösen így van.
 
Egy különösen exkluzív szolgáltatást nyújtunk tehát, mely egyéni a világon is. Az ékszercipő pedig csak egy a lehetőségek közül, de az egyike a legkülönlegesebbeknek.