Ékszer táskák

Splendor - Egyedi arany, ezüst és gyémánt ékszerek tervezése - Orsi és Dani az ékszertervezők

Amikor az első ékszercipőket elkészítettük, azonnal megjelent az igény, hogy ékszer kivitelű táskákat készítsünk hozzájuk. Olyan arannyal, platinával vagy ezüsttel díszített, drágakövekkel, gyémánttal vagy gyönggyel díszített apró táskákról van szó, amely illeszkedik a cipő jellegéhez, és garnitúraként lehet viselni.
 
A táska hasznos és öltöztet is. Nem csak hölgyek, de a férfiak is hordozzák magukkal személyes tárgyaikat, telefonjukat, kulcsaikat, zsebkendőjüket, névjegy vagy bank kártyáikat minden helyzetben, így bármilyen eseményen fontossá válik az a stílusos, személyes és az öltözékhez is illeszkedő apró, vagy nagyobb táska, mely lehet egyben egy személyre szóló művészi alkotás is.
 
A táska egy hálás terület az ékszerészeti oldalról is. Nagyon sok féle formát, számos szín vagy anyag változatot vehetünk alapul. Van felület, melyen érdekes ornamentika bontakozhat ki, ábrázolhatóak figurális (címer, szimbólum, állat vagy ember) vagy nonfiguratív vonulatok is. Lehet nemesfémből markáns veretet rátenni a táskákra, de korlátozható csak zárra vagy apró, csillanó részletekre is. Ezzel az alkotói szabadsággal pedig jól lehet alkalmazkodni a többi kiegészítőhöz, vagy ékszerekhez.