Két ujjas, extrém, kerékpáros eljegyzési design gyűrű

Splendor - Egyedi arany, ezüst és gyémánt ékszerek tervezése - Orsi és Dani az ékszertervezők

Egy régi vevőnk pár éve egy hasonló gyűrű készítésével bízott meg bennünket, amely hordozza választottjának kissé extrém személyiségét, nőies könnyedségét, illetve az őrá oly jellemző sportot, a kerékpározást, melyben nemzetközi sikerekkel büszkélkedhet a hölgy.

Szeretjük a kihívásokat, így örömmel és izgalommal feszültünk a kihívást jelentő mű megtervezéséhez. Szokatlan megoldásokról beszélgettünk, és jobbnál jobb tervek születtek. Szokásunkhoz híven gazdag térbeliséggel igyekeztünk megtervezni az ékszert, de beleálmodva azon személyes jegyeket és kapcsolatuk mélyen intim és egyéni részleteit, melyeket megosztott velünk a megrendelő. Így válhatott az ékszer különösen szívhez szólóvá, megismételhetetlenné, és különösen értékessé.
Tehát tervek sora készült el, melyekből többet is érdemes lenne megvalósítani. A vevőnk ékszerét is megalkottuk, de nem hagyott nyugodni bennünket a többi frappáns terv sem, így most elkészült egy új változat. A két ujjas jelleg a biciklit is jól ábrázolja, de ez egy rejtett információ, hiszen mindez hordva, már nem derül ki, azaz kerékpáros kötődés nélkül is ugyanolyan jól “működik” az ékszer.

Az ember keze tükör szimmetrikus, így a legtöbb gyűrű valamilyen irányba elfordul, ha nem arra van alakítva. Úgy formáltuk az ékszert, hogy a hordásra kijelölt kéz anatómiáját kövesse. Ettől sokkal kényelmesebb, és a látvány is harmonikusabb.
A topázzal és gyémántokkal kísért platinafémmel ötvözött arany gyűrű igen különleges lett. Párját ritkítja. Élmény volt megtervezni és megvalósítani. Reményeink szerin hosszú életű, megbecsült lesz. A vitrinünkben pihen, és vonzza a tekinteteket. Remélem sok hasonló különlegességhez ad ihletet a jövőbeli munkánk során, illetve a különlegességekre vágyó megrendelőinknek, és reméljük, hogy jó kezekbe fog kerülni, illetve jó kézre fog kerülni.