Top200 Gála, Uránia Filmszínház

Splendor - Egyedi arany, ezüst és gyémánt ékszerek tervezése - Orsi és Dani az ékszertervezők

Idén is nagy örömmel vettünk részt a novemberben rendezett TOP 200 gálán, melyen az ország kiemelkedő vállalkozásait díjazták. Tavaly a Művészetek Palotájában került megrendezésre a látványos esemény, idén pedig az Uránia Nemzeti Filmszínházban, mely stílusos szépségével különleges környezetet biztosított az estélynek.

Többek közt egy érdekes játékkal vártuk a többi résztvevőt, mely nagyon sikeres volt. Zólyomi Zsolt parfümőrrel közösen alkottuk meg a komplex játékot, így egyszerre több féle érzékre is hatott az esemény. Az érdeklődők nagy élvezettel vetették bele magukat a kalandba.

A játékban bemutattunk egy két éve készülődő ékszer garnitúrát, mely éppen az esemény délelőttjén lett kész, és rövidesen egy nemzetközi ékszer versenyre nevezzük be. Formái, különleges és szokatlan megjelenése, kiemelik eddigi munkásságunkból, és kivételes szettnek érezzük. Itt került először bemutatásra, és vált központi szereplővé.

Az idő rohanva szállt, hajnalban eszméltünk, hogy mióta tart az est.

Eközben viszont nagyon sok érdekes emberrel sikerült találkozni, és beszélgetni.

Különleges élmény szűz szemmel látó, kreatív és sikeres emberek szemén keresztül értékelni a saját munkáinkat, formáinkat, az alkotásunk hangulatát, összhatását.