Luxus est a Szépművészeti Múzeumban

Splendor - Egyedi arany, ezüst és gyémánt ékszerek tervezése - Orsi és Dani az ékszertervezők

A Szépművészeti Múzeum Luxus témájú estet szervezett, mely során az ékszerek világát képviselni minket kértek fel. Megtisztelő volt a feladat, mert csodás környezetben mutathattuk be alkotásainkat, beszélhettünk a luxusról, az alkotásról, a tervezésről, sok lelkes érdeklődőnek. Színes programmal és érdekességgel vártuk a látogatókat.

A múzeumi est mottója: A fényűzés díszkrét bája – volt. Több olyan előadót és alkotót is felkértek a múzeumtól, akik ma Magyarországon a luxust, vagy annak kellékét képviselik valamilyen formában. Barátunk: Zólyomi Zsolt parfümőr, az ország orra, ugyancsak részt vett, és különleges illatos játékot eszelt ki a látogatóknak. Mi is hasonlóan szórakoztattuk a vendégeket.

Gyémánt vadászattal indítottunk, és a több, mint 500 látogató tömött sorokban érkezve próbálta meglelni az elrejtett drágaköveket, melyeket aztán haza is vihettek. Egy csodálatos smaragddal készültünk, melyet drágakő mikroszkóp alatt lehetett megvizsgálni. A szemfüles szemlélők, egy hihetetlen, rejtett “mikrokozmoszt” figyelhettek meg a drágakő belsejében. Két alkalommal is előadást tartottunk a színpadon, miközben bemutattuk új filmünket a legutóbb díjnyertes ékszerünkről, mely a Dubai Nemzetközi Ékszer Hét alkalmával megrendezett ékszer tervezői versenyen kapta meg a legjobbnak járó jutalmat. A különleges arany ötvözetből konstruált, ében fával kombinált, briliáns csiszolású gyémántokkal díszített akvamarinos hajtű, mely egy balett mozdulatból lett inspirálva, igen attraktív. A kis filmet ezen a LINKEN is meg lehet találni.

A múzeumban hatalmas termet kaptunk a bemutatóinkhoz, és nagyon sok érdeklődőt fogadtunk. A teljes Splendor csapat segített a vendégek tájékoztatásában, szórakoztatásában. Csinos hostesseinken pedig az ékszereket viselve is meg lehetett tekinteni. Egy vadonat új ékszergarnitúrát is bemutattunk, melynek elkészítése másfél éve folyt, és a kiállítás napjára fejeződött be.

Úgy gondoljuk, hogy a vendégek nagyon jól érezték magukat, és mi magunk is felvillanyozódtunk a sok elismerés és az emberektől kapott pozitív élmények kapcsán. Különleges kaland volt ez az éjszakai látogatás a Szépművészeti Múzeumban.