Ékszer Pendriveok

Splendor - Egyedi arany, ezüst és gyémánt ékszerek tervezése - Orsi és Dani az ékszertervezők

A XIX. század végén, és a XX század elején nagyon sok hétköznapi használati tárgy készült nemesfémből, így az ezüst étkészletek, púder kompaktok, pipere eszközök, képkeretek, dohányzással, társadalmi élettel kapcsolatos dísztárgyak, nemesfém tárgyak, ékszerek. Ezeket mára kiszorította az olcsó, tömeggyártott tárgyak tömege. Szerettem azt a kort, ahol személyesek voltak ezek a tárgyak, és értéket képviseltek, körbe vette az embereket a művészet és esztétikum.
 
A mai világnak is vannak szerencsére ilyen igényei. Persze ma már ritkaság számba megy ezüst fésülködő szettet, vagy tinta tartót rendelni, viszont vannak olyan ékszerek, melyek a mai kor rutinjához igazodnak. Ilyenek a művészi kivitelű, egyéni jellemzőket hordozó pendriveok is.
 
Sok esetben látjuk, hogy a hölgyek meg szeretnék ajándékozni személyes, hosszú távon is értéket jelentő, de használható dísztárgyakkal a férfiakat. A kérdésre nem könnyű a választ megadni, de ennek egy alternatívája lehet az informatikával kapcsolatos, személyes és művészi kivitelű tárgy. Készítünk arany, ezüst, platina, drágakövekkel, gyémánttal, akár gyönggyel, vagy véséssel díszíthető egeret, memória egységet, mutató pálcát, pc kulcsot, vagy bármit, ami érdekessé válik.
 
Ezek közül is kiemelkedő szerepet kap az ékszer kivitelű pendrive, usb memória, flash memória, stb. néven emlegetett eszköz, mely apró, de állandóan használt kis eszköz, mely így folyton a tulajdonosánál van, és sok esetben kerül mások szeme elé is. Ezt a kis eszközt nem csak férfiaknak, de nőknek is ajánljuk, mert apró mérete kapcsán bármilyen izgalmas formát köré lehet álmodni.
 
Az ékszer pendrive hordható medálként, karkötő részeként, kulcstartóként, vagy akár önálló dísztárgynak is jó. Része lehet ugyanakkor egy komolyabb tárgynak, vagy betölthet ennél szokatlanabb funkciót is a neki álmodott forma. Ami közös, és népszerűségét garantálja, az a rugalmas lehetőség, mely szerint személyre szabható. Így egyénivé és különlegessé tehető, miközben a fejlődő technológiával párhuzamosan táguló lehetőségeknek megfelelően cserélhető a memória egység is.
 
Ez tehát egy modern dísz-használati tárgy, melyen a számunkra legfontosabb, vagy a munkánk szempontjából leglényegesebb információkat is hordozhatjuk.