Születési Ékszerek

Splendor - Egyedi arany, ezüst és gyémánt ékszerek tervezése - Orsi és Dani az ékszertervezők

Ahogyan kopik az igény a tömeg ékszerekre, és az egyedileg készülő, személyes töltetű alkotások felé fordul a figyelem, egyre több esetben találnak meg bennünket egy ember, egy pár, egy család életében is kiemelkedő fontosságú eseményekkel kapcsolatos emléktárgyak, ékszerek tervezésével, egyedi alkotásával, legyen az akár aranyból, ezüstből, platinából. Sok esetben a gyöngyök, drágakövek, gyémántok száma, formája, mérete szimbolizálja a család viszonyát, felépítését, a fém ívei pedig az összetartozást, őrzést, biztonságot, szeretetet.

Minket 3 gyönyörű és egészséges gyermekkel áldott meg Isten, és én is megajándékoztam Orsit mindegyikük születésekor valami olyan különleges, személyes töltetű ékszerrel, melynek szimbolikája a gyermekáldáshoz kapcsolódik, de egyik sem túl direkt, így az ékszert bármilyen élethelyzetben hordhatja.

Tehát a babaszületéssel kapcsolatos ajándékozási kedvet abszolút megértjük. Magasztos célnak találjuk, biztosak vagyunk abban, hogy egy ilyen kiemelkedő, ritka és fontos eseményre szóló ékszer, kiemelkedő szerepű lesz, tehát nem lehet átlagos.

Minden pár életében vannak egyéni szimbólumok, csak rájuk jellemző egyéni vonások, kulcs fontosságú események, és ugyanígy egy család is egyre több ilyennel rendelkezik. Ha ezeket a személyes jellemzőket sikerül belevinni egy nemesfém műtárgyba, akkor válik igazán személyessé, személyiségre szólóvá. Mi ezt szeretnénk elérni. Az a víziónk, hogy így generációk büszkeségére okot adó, tartós értéket alkotunk.