Elköltöztünk !

Splendor - Egyedi arany, ezüst és gyémánt ékszerek tervezése - Orsi és Dani az ékszertervezők

15 éve alkotunk Budapest tőszomszédságában, Budakeszin, és nagyon szeretünk itt lenni. Kifinomult ízlés világú, tehetős réteg jár ebben az irányban, és közel vagyunk Budapesthez, könnyű minket elérni több irányból is. A vevők szeretik, hogy közvetlenül az üzletünk előtt tudnak leparkolni, szép a környék, és tele van éttermekkel, kiránduló helyekkel, vadas parkkal, repülő térrel, golf pályával, bevásárlási lehetőségek sorával, és számos egyéb érdekességgel, ami miatt Budakeszi már önmagában is hívogató.

A cégünk viszont dinamikusan fejlődött az elmúlt 15 éveben, és eljött az ideje a költözésnek.

Amikor felmerült, hogy elköltözünk, nagyon sok hely jött számításba. A Váci utca, Deák Ferenc utca (Fashion Street), Andrássy út, különféle szállodák, mint a Le Meridien, a Boscolo, a Four Seasons Hotel a Gresham palotában, és így tovább.

A kialakult vevőkörünk nagyon ragaszkodik hozzánk, és a megszokásaihoz, így fontosnak tartottuk megkérdezni a véleményüket is. A közvélemény kutatás meglepő eredményt hozott. Noha első sorban nem lokális vásárlóink vannak, hanem a külföldiek mellett nagyon sokan az ország minden pontjáról és Budapestről, mégis a meglévő Budakeszi helyszínt hozták ki preferáltként a parkolás, és a jó elérhetőség kapcsán.

Tehát Budakeszin kerestünk egy olyan ingatlant, mely csak pár házra van a korábbi műhelyünktől, de sokkal jobban megtalálható, feltűnőbb, és elegánsabb, tágasabb, magasabb színvonalú szolgáltatást tesz lehetővé.

Az új címünk: 2092 Budakeszi, Fő utca 141., mely a Fő tér parkolójából jól látszik, és pár lépéssel elérhető az üzletünk, ami előtt akár közvetlenül is le lehet parkolni, és nem kell érte fizetni sem, szemben a környék parkolóival.

Az új épület átalakítása hosszú ideig tartott, és igen kalandos volt. Lepucoltuk a falakat, feltörtük a padlót, és mindent újra építettünk, hogy megfeleljen az elképzeléseinknek.

Az új üzlet tágas és elegáns, kényelmes, otthonos környezetben ad lehetőséget egy tea mellett társalogni, nézelődni, tervezni.

Az új Splendor szalon része egy tervező iroda is, ahol a ránk oly’ jellemző, szoborszerű, a tér minden dimenziójában megmozgatott formákat, az eddigitől sokkal több eszközzel és kifinomultabban tervezzük, akár a megrendelő jelenlétében, segítségével együtt.

A műhely ugyancsak velünk költözött, mert fontosnak tartjuk, hogy a vevő, megrendelő kívánságait azonnal tudjuk teljesíteni, és adott esetben mindjárt tudjunk olyan megoldásokat mutatni, melyek a tervezői folyamat során lehetőségképpen merülnek fel. Nálunk ugyanis nem a választék, hanem a lehetőség a lényeg, de az korlátlan, és ezt be is tudjuk mutatni.

Sok vevőnk érkezik hozzánk úgy -akár külföldről is- hogy arra kíváncsiak, hogy miképpen készülnek az ékszerek. Milyen amikor olvad a nemesfém, hogyan szobrászkodjuk ki a formákat, miképpen lesz a nemesfémből műalkotás. Az új műhely az érdeklődőknek lehetőséget biztosít arra, hogy előzetes megbeszélés szerint akár bepillanthassanak a kulisszák mögé, és kapjanak egy kis bemutatót ennek az iparművészetnek a misztikumából élőben is.

A költözéssel párhuzamosan olyan technológiákkal sikerült fejlesztenünk a cégünket, melyekre már nagyon régóta vágyunk, vagy amelyek az ékszerészet nemzetközi élvonalában is újdonságnak számítanak. Számunkra nagyon fontos, hogy világ szinten is különlegesen magas minőséget tudjunk biztosítani az egyedi ékszer különlegességeinkhez.

Természetesen a legtöbb ékszerünknek története van, hiszen mindegyik egyedi, nem ismételt, és a legtöbb valamelyik nemzetközi verseny kapcsán, vagy különleges esemény folyamán jött létre. A kiállításaink kapcsán is örömmel tartunk tárlatvezetést a hozzánk fordulóknak, de bárkinek szívesen mesélünk az alkotásainkról, azok finomságairól, mint a ritkaság számba menő drágakövekről, a szakmai kihívásról, a felépítésének nehézségeiről, vagy a hozzájuk kapcsolódó kalandokról, különleges eseményekről, hírességekről, vagy érdekes emberekről. Egész estet tudnánk megtölteni a róluk szóló kalandokkal, történetekkel, megdöbbentő fordulatokkal.

Nagy örömmel várjuk Önt is, hogy kicsit bevezethessük a mi kis világunkba, és reméljük, hogy tudunk olyan személyiségre tervezett alkotással adni magunkból, a szenvedélyesen alkotó lelkünkből egy olyan darabot, mely hordozza az élményt. Kedvenccé váló, és különösen megbecsült, generációk büszkeségévé váló, örökölhető minőséget és értéket képviselő alkotást.

Nagyné Ráski Orsi és Nagy Dani