Kiállítás a Művészetek Palotájában

Splendor - Egyedi arany, ezüst és gyémánt ékszerek tervezése - Orsi és Dani az ékszertervezők

2013 őszén meghívást kaptunk Magyarország egyik legszínvonalasabb Gála estjére kiállítóként. A nagyestélyis esemény kapcsán az ország legkiválóbban teljesítő cégeit, vezetőit ünnepelték egy egész estés kulturális műsorral, és olyan presztízs márkát, luxus szolgáltatást nyújtó különleges vállalkozások bemutatásával, mint Zólyomi Zsolt parfümőr, Vágó Réka cipő designer, Mérő Péter ruhatervező, vagy a Splendor – Ékszer vitrinjei előtt minket. Az esemény nagyon nagy élmény volt, mert fergetegesen sikerült, és folyamatos volt komoly érdeklődés, jól esett a dicséret zuhatag, az elismerések sora.

A Művészetek Palotája igen impozáns helyszín, de eddig csak úgy gondoltunk rá, mint klasszikus zenei kultúrális központ, vagy a készülődő balett előadással egybe kötött nemzetközi turnénk egyik fontos helyszíne, ahol gyakran látni a Szegedi Kortárs Balett gyakorló táncművészeit. Most viszont új formájában ismerhettük meg az épületet. A nagy szabású rendezvényen a teljes alapterületet befedte a sokféle különlegességet szolgáltató cég. Így a patinás Gundel étterem és más kézműves és luxus kategóriájú italokat, csokoládékat és egyéb finomságokat kínáló szolgáltatók bemutatkozó asztalai.

Nagyon jól éreztük magunkat. Méltó helyre kerültek az ékszereink. A kiállított drágakő mikroszkópunkba nézve a látogatók különleges belvilágú drágaköveket tekinthettek meg, de ettől függetlenül is csak jöttek-jöttek folyamatosan az érdeklődők, és fel sem tűnt, hogy mikor telt el az az 5 óra, ameddig az esemény tartott.